Υπηρεσίες

Τα Δυνατά μας Σημεία

Δημιουργικά και εμπνευσμένα σχέδια Ιστοσελίδων καταφέρνουν να συνδεθούν με τους χρήστες για να αφήσουν μια μακροχρόνια εντύπωση.

01

Αναζήτηση
Ονόματος

02

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

03

Προγραμματισμός Ιστοσελίδας

04

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας

01

Αναζήτηση Ονόματος

Δημιουργώντας μια μοναδική οπτική ταυτότητα για να εκφράσει τις αξίες, την αποστολή, την ποιότητα και την κουλτούρα μιας Επιχείρησης.
Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο τι μπορεί να κάνει ένα λογότυπο για την Επιχείρηση ή την Προσωπική σας Επωνυμία (Logo).
Θέλετε να έχετε μια ξεχωριστή και συνεκτική εμφάνιση που να καθορίζει αμέσως τι αντιπροσωπεύει η επωνυμία σας και πώς θα γίνει αντιληπτή τότε,
Ελάτε σ’ εμάς γιατί με εμάς όλα είναι Πιθανά.

02

Σχεδιασμός Ιστοσελίδας

Κατανοούμε τις Ανάγκες και τους Στόχους του Πελάτη, καθώς και το κοινό τους. Αυτό μας βοηθά να διαμορφώσουμε το Σχεδιασμό και τη Λειτουργικότητα της Ιστοσελίδας.
Δημιουργούμε απλούς σχεδιασμούς (wireframes) που προσδιορίζουν τη δομή και τη διάταξη των διαφόρων στοιχείων στη σελίδα και δίνουν έμφαση στην εμφάνιση. Σχεδιάζουμε την εμφάνιση και την εμπειρία του χρήστη (UI/UX) λαμβάνοντας υπόψη την ευκολία χρήσης, την προσβασιμότητα και την αισθητική.

03

Προγραμματισμός Ιστοσελίδας

Δημιουργούμε ένα αρχικό πρωτότυπο της Ιστοσελίδας που περιλαμβάνει τον συνδυασμό των στοιχείων Σχεδιασμού και Λειτουργικότητας. Με βάση το πρωτότυπο, προχωράμε στην πλήρη ανάπτυξη της Ιστοσελίδας, συμπεριλαμβανομένων των γραφικών, των περιεχομένων και της λειτουργικότητας.
Πραγματοποιούμε δοκιμές για να βεβαιωθούμε ότι η ιστοσελίδα λειτουργεί σωστά σε διάφορες συσκευές και προγράμματα περιήγησης, και προβαίνουμε σε προσαρμογές αν απαιτείται.

04

Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδας

Μετά την κυκλοφορία της Ιστοσελίδας, παρέχουμε συνεχή υποστήριξη και συντήρηση για να διασφαλίσουμε τη σταθερή λειτουργία και την ενημέρωση του περιεχομένου της.
Κάθε στάδιο αυτής της διαδικασίας είναι σημαντικό για τη δημιουργία μιας Ιστοσελίδας που θα αντικατοπτρίζει την επιχείρησή σας και θα προσελκύει όσο το δυνατό περισσότερους επισκέπτες.

Μάθετε Περισσότερα για Εμάς

Θέλετε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες ή να δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.