Αναζήτηση Ονόματος

01

Καταχώρηση Ονόματος

Η καταχώρηση ονόματος Ιστοσελίδας αναφέρεται στη διαδικασία επιλογής και εγγραφής ενός ονόματος (domain name) για μια Ιστοσελίδα. Το όνομα του domain είναι η διεύθυνση που οι χρήστες πληκτρολογούν στη γραμμή διεύθυνσης του προγράμματος περιήγησης για να επισκεφτούν μια Ιστοσελίδα. Κατά την καταχώρηση ενός ονόματος Ιστοσελίδας, οι χρήστες πρέπει να επιλέξουν ένα μοναδικό όνομα που δεν έχει ήδη καταχωρηθεί από άλλον χρήστη. Τα domain names καταχωρούνται μέσω εταιρειών καταχώρησης ονομάτων domain (domain registrars) και συνήθως απαιτείται ετήσια χρέωση για τη διατήρηση τους. Η επιλογή του ονόματος του domain είναι σημαντική, καθώς αποτελεί μέρος της ταυτότητας της Ιστοσελίδας και επηρεάζει την ευκολία εύρεσης και απομνημόνευσής της από τους χρήστες. Επιπλέον, το domain name μπορεί να επηρεάσει και το SEO της ιστοσελίδας, καθώς καλά επιλεγμένα domain names μπορούν να βελτιώσουν την αναζητησιμότητα στις μηχανές αναζήτησης.

02

Στρατηγική Επικοινωνίας

Στρατηγική Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας μιας Εταιρείας. Συνήθως αναφέρεται στο σύνολο των στρατηγικών και των δράσεων που αναλαμβάνει μια Εταιρεία για να διαμορφώσει και να προβάλει την ταυτότητά της στον κόσμο, περιλαμβανομένων του σήματος, του λογοτύπου, των χρωμάτων, της φωνής, του στυλ και των αξιών της.

03

Λογότυπο και Ταυτότητα Εταιρείας

Όταν λέμε Λογότυπο και Ταυτότητα Εταιρείας αναφερόμαστε συνήθως στη διαδικασία σχεδιασμού και ανάπτυξης της Ταυτότητας μιας Εταιρείας συμπεριλαμβανομένων του λογοτύπου, των χρωμάτων, των γραμματοσειρών και άλλων στοιχείων που την αναγνωρίζουν και την διαφοροποιούν από άλλες εταιρείες.
Αυτά όλα συμβάλλουν στην ευρύτερη διαδικασία δημιουργίας και προβολής της Εταιρείας σε διάφορα μέσα και περιβάλλοντα.

Μάθετε Περισσότερα για Εμάς

Θέλετε να επικοινωνήσετε για περισσότερες πληροφορίες ή να δείτε πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε; Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.